Deltag i konkurrencen om en uforglemmelig aften

Miele fejrer i år 50-års jubilæum i Danmark. Du kan derfor deltage i konkurrencen om en uforglemmelig aften i Store VEGA i København.

31. august 2016 af Redaktionen

Det er i år 50 år siden, at Miele etablerede selskab i Danmark. Det fejres med et overdådigt jubilæum og en masse attraktive jubilæumstilbud - heriblandt denne konkurrence!

Du har nemlig muligheden for at invitere en ven eller veninde med til en helt uforglemmelig aften. Du og din partner vil blandt andet blive budt på velkomstdrink, snacks og diverse happenings, samt et barområde fyldt med øl, vin og vand. Derudover vil der igennem aftenen være besøg af en række kendte kunstnere, der står klar til at underholde Jer og resten af salen. Festlighederne finder sted i Store VEGA i København fredag den 21. oktober 2016.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 10. august til den 11. september 2016. Vi trækker lod blandt de rigtige svar, når konkurrencen er slut, og giver efterfølgende besked til 25 heldige vindere.

Du kan finde det rigtige svar ved at klikke her.

Miele


I hvilket år fremstillede Miele Europas første elektriske opvaskemaskine?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter