9. december: Vind Penta-skålesæt fra Rosendahl

Med sine kantede og arkitektoniske former er skålene en tidløs detalje i dit hjem.

9. december 2017 af kommerciel redaktion for Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Penta skålene fra Rosendahl er fremstillet i mundblæst glas og bygget op omkring minimalistiske, geometriske former med plane flader. Skålen på 13 cm er god til blandt andet frugt, snacks og søde sager, ligesom den også er smuk som et dekorativt indslag på bordet, mens de større skåle på 19 cm og 26 cm kan bruges til servering af salat og lignende. Det kantede design på skålene giver et stringent og arkitektonisk udtryk.

Sådan deltager du

Den heldige vinder af skålsættet fra Rosendahl findes ved lodtrækning blandt alle der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra 9. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 899,85 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Rosendahl.


Er Penta-skålene fremstillet i mundblæst glas?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter