7. december: Vind elegant Bonbonniere fra Lyngby Porcelæn

Porcelænsskålen er inspireret af den klassiske Lyngby-vase og har mange fine anvendelsesmuligheder.

7. december 2017 af kommerciel redaktion for Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Lyngby Porcelæn lancerede i 1944 den elegante Bonbonniere. Porcelænsskålen er med sine rifler inspireret af den klassiske lyngbyvase, og de matcher derfor hinanden flot. Skålen fungerer perfekt til opbevaring af mindre personlige ejendele såsom smykker og makeup.

Sådan deltager du

De to vindere af dagens præmie findes ved lodtrækning blandt alle der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra 7. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 499,95 kroner pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Lyngby Porcelæn.


Hvilket materiale er Bonbonnieren lavet af?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter