5. december: Vind grand cru stempelkande fra Rosendahl

Servér kaffen i stilrent, enkelt design med høj funktionalitet.

5. december 2017 af kommerciel redaktion for Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

I dag finder vi to vindere af stempelkanden fra Rosendahls Grand Cru-serie. Den er formet i dobbeltvægget plast og har således termoeffekt. Stempelkanden kombinerer stilrent, enkelt design med høj funktionalitet – et kendetegn for alle Rosendahls produkter i Grand Cru-serien. 

Sådan deltager du

De heldige vindere findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.  

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra 5. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 399,95 kr. pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Holmegaard.


Hvad hedder serien fra Rosendahl, som stempelkanden er fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter