4. december: Vind LUMI-lysestage i messing fra Holmegaard

Den ikoniske fem-armede lysestage er blevet nyfortolket - og nu kan den blive din.

4. december 2017 af kommerciel redaktion for Holmegaard

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Da Holmegaard sidste år lancerede serien LUMI, introducerede glasbrandet samtidig et nyt materiale – metallet – i sit store sortiment af lyskunst. De moderne stager med glasmanchet blev hurtigt populære ikke mindst som arvtager for den traditionelle adventskrans, og nu er der mere metalnyt at se frem til. Denne gang har Maria Berntsen nemlig nyfortolket den ikoniske, fem-armede trælysestage i trendy messing og givet kronelysene minimalistiske, hvide glasmanchetter på.

Sådan deltager du

Den heldige vinder findes ved lodtrækning blandt alle der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Holmegaard og løber fra 4. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 799,95 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Holmegaard.


Hvilket materiale er lysestagen lavet i?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter