3. december: Vind guldvase fra Lyngby Porcelæn

Pynt dit hjem med den populære Lyngbyvase i guld.

3. december 2017 af kommerciel redaktion for Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Den evigt populære Lyngbyvase er efterhånden blevet en ægte designklassiker. Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design. Dagens kalenderpræmie er den klassiske vase på 20 cm med det velkendte Lyngby Porcelæn-stempel i bunden kreeret i guldbelagt-porcelæn.

Sådan deltager du

Du kan blive den heldige vinder af vasen fra Lyngby Porcelæn, til en værdi af 999 kr. ved at svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning, får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra 3. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 999 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Lyngby Porcelæn.


Hvilken farve har vasen, du kan vinde fra Lyngby Porcelæn?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter