24. december: Vind vægur fra Arne Jakobsen Clocks

Få en ægte designklassiker på væggen - City Hall væguret har en værdi af 2.999,95 kr.

18. december 2017 af kommerciel redaktion for Arne Jacobsen Clocks

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Vi slutter julekalenderen af her på juleaften med det smukke City Hall vægur, der er skabt af Arne Jacobsen. Oprindelig designede han det til facaden på Rødovre Rådhus, og nu kommer uret med Arne Jacobsens farve - Royal Blue. Farven er udviklet til SAS Royal Hotellet i København – Radisson Blu Royal. Uret, du kan vinde, måler 29 cm, men findes også i mindre udgave på 21 cm. 

Sådan deltager du

Vi finder en heldig vinder af et City Hall vægur, 29 cm, fra Arne Jacobsen Clocks. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Arne Jacobsen Clocks og løber fra 24. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 2.999,95 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Arne Jacobsen Clocks. 


Hvilken farve har det smukke City Hall vægur, du kan vinde i dag?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter