23. december: Vind dekorativ glasvase fra Lyngby Porcelæn

Pynt hjemmet med den mundblæste glasvase i dyb burgundy-farve.

23. december 2017 af kommerciel redaktion for Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Hos Lyngby Porcelæn vægtes både funktionalitet og æstetik højt, hvilket de mundblæste glasvaser fra linjen 'Form' er et godt eksempel på.

Vasernes design sørger for, at dine blomster får den støtte, som skal til, for at de ikke falder ud af vasen eller i værste fald knækker. Herudover er vaserne smukke og dekorative med deres forskellige former og farver. Dagens kalenderpræmie er Form 70/2 vasen i den dybe burgundy-farve. 

Sådan deltager du

Vi finder i dag to heldige vindere af glasvasen Form 70/2, 14 cm, i faven burgundy. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra 23. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået samlet værdi af 499,95 kroner pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Lyngby Porcelæn. 


Hvilken farve er vasen fra Lyngby Porcelæn?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter