22. december: Vind vase i mundblæst glas fra Holmegaard

Old English vasen er designet i samarbejde med blomsterkunstner Claus Dalby.

22. december 2017 af kommerciel redaktion for Holmegaard

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

I dag finder vi to heldige vindere af Old English vasen i opal fra Holmegaard, der er fremstillet i mundblæst glas og måler 19 cm. Vasen er designet i samarbejde med blomsterkunstneren Claus Dalby og er inspireret af den romantiske, engelske have. Det opalfarvede, hvide glas fremhæver håndværkets kvalitet, hvor man tydeligt kan se de to lag glas, der fremstår smukt både med og uden blomster. 

Sådan deltager du

De to vindere modtager hver en Old English vase fra Holmegaad, 19 cm, i hvid. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Holmegaard og løber fra 22. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 449,95 kroner pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Holmegaard. 


Hvad hedder glasvasen fra Holmegaard?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter