21. december: Vind Rhombe-kugler fra Lyngby Porcelæn

Minimalistisk julepynt i det klassiske Rhombe-mønster fra 1961.

21. december 2017 af kommerciel redaktion for Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

I dag finder vi en heldig vinder af fire smukke porcelænskugler fra Lyngby Porcelæn. Det klassiske Rhombe-mønster er fundet i Lyngby Porcelæns store designarkiv, og mønsteret har siden sin første optræden på den populære Danild-serie i 1961 været en hyldest til det klassiske.

Det enkle men udtryksfulde Rhombe-mønster findes her på julepynt fra Lyngby Porcelæn. Rhombe-kuglen findes i otte forskellige farver og tager sig smukt ud i både vinduer og på juletræet.

Sådan deltager du

Vi finder en heldig vinder af fire hvide Rhombe-kugler fra Lyngby Porcelæn. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra 21. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 519,80 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Lyngby Porcelæn. 


Hvilket materiale er Rhombe-kuglerne fra Lyngby Porcelæn?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter