20. december: Vind lysestager fra Nanna Ditzel af Rosendahl-serien

Opdatér dit hjem med de minimalistiske Kubelysestager i sort stål.

20. december 2017 af kommerciel redaktion for Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

I dag kan du vinde to kvadratiske Kubelysestager i sort stål, hvor mønstret er designet af den danske designer Nanna Ditzel. Kubelysestagen er kryds-og-tværs-dekoreret, og så har den også en lille praktisk detalje: Du kan nemlig vende lysestagen om og komme fyrfadslys i hvis du ikke har et kronelys og omvendt.

Sådan deltager du

Vi finder to heldige vindere, der hver får to af de smukke og funktionelle Kubelysestager fra Rosendahl. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra 20. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået samlet værdi af 519,80 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Rosendahl. 


Hvem har designet kubelysestagerne for Rosendahl?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter