2. december: Vind bordur fra Arne Jacobsen Clocks

Det bliver lidt lettere at komme op om morgenen med dagens præmie i julekalenderen.

2. december 2017 af kommerciel redaktion for Arne Jacobsen Clocks

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

I dag er præmien Arne Jacobsens 'Station'-bordur i farven petroleumsblå, der er perfekt som vækkeur i det rolige soveværelse som et farverigt indspark på badeværelset eller som en stilfuld detalje i reolen i stuen.

'Station'-borduret er designet i 1939 i forbindelse med en opgave til el-vareproducenten LK. Borduret er sidenhen blevet opdateret, så det lever op til de moderne vækkeures standarder. Uret har således både lys og snooze-funktion.

Sådan deltager du

Den heldige vinder findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Arne Jacobsen Clocks og løber fra 2. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 795 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Rosendahl.


Hvem har designet uret, du kan vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter