18. december: Vind smukke opbevaringsglas fra Holmegaard

Opdatér dit køkken med gennemført dansk glasdesign.

13. december 2017 af kommerciel redaktion for Holmegaard

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

I dag kan du vinde tre smukke opbevaringskrukker i glas fra Holmegaards Scala-serie, der også består af en flaske og drikkeglas. Serien blev oprindelig designet af Ole Palsby og er nu nyfortolket af Maria Berntsen.

Med et smukt og praktisk patentlåg skabes et praktisk håndtag samt en lufttæt opbevaring. Navnet Scala refererer til ideen om, at man, udover at kunne se indholdet, også kan aflæse mængden. Den medstøbte skala med måleenheder findes på alle glas og er desuden et karakteristisk kendetegn ved serien.

Sådan deltager du

Vi finder en heldig vinder af tre opbevaringsglas fra Holmegaards Scala-serie (0,75 L + 1 L + 2 L). Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Holmegaard og løber fra 18. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 519,85 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Holmegaard. 


Hvilket materiale er opbevaringskrukkerne fra Scala-serien lavet i?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter