17. december: Vind forsølvet hjertestjerne fra Rosendahl

Julen er hjerternes fest - gør den lidt smukkere med dansk design af Ole Kortzau.

17. december 2017 af kommerciel redaktion for Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Inviter julen indenfor og op på træet med denne flotte forsølvede hjertestjerne, der er designet af danske Ole Kortzau. Han har hentet sin inspiration hos Karen Blixens fascination af naturen og ud fra disse tanker skabt dette smukke stykke julepynt. Hjertestjernen kan hænge alene eller i selskab med andre af Kortzaus flotte stykker julepynt.

Sådan deltager du

Vi finder fire heldige vindere af en hjertestjerne fra Karen Blixens Jul. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra 17. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 399,80 kroner i alt og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Rosendahl. 


Hvad er hjertestjernen inspireret af?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter