16. december: Vind lampe fra Lyngby Porcelæn

Retro møder moderne design i den smukke bordlampe i porcelæn.

16. december 2017 af kommerciel redaktion for Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Nu kan en heldig vinder pryde sit hjem med den smukke riflede bordlampe, der er designet af danske Philip Bro Ludvigsen for Lyngby Porcelæn. Det blanke porcelæn i lampen sikrer et flot lys, samtidig med at selve lampen har et på samme tid retro og moderne look over sig. Med en dekorativ pære monteret er dette en æstetisk flot og effektiv bordlampe.

Sådan deltager du

Præmien består af en smuk bordlampe fra Lyngby Porcelæn. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra 16. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 799,95 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Lyngby Porcelæn. 

 


Hvem har designet lampen for Lyngby Porcelæn?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter