14. december: Vind 6 smukke Cabernet-cocktailglas fra Holmegaard

Pynt bordet med populært dansk glasdesign, der er perfekt til drinks og smukke anretninger.

14. december 2017 af kommerciel redaktion for Holmegaard

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Den danske designer Peter Svarrer har designet dette flotte cocktailglas for Holmegaard. Cocktailglasset er en del af Cabernet-glasserien, som er en af Holmegaards mest populære. Lav en dry martini eller nyd et lækkert glas champagne i disse små perler af glas. Glasset kan også oplagt bruges til smukke anretninger af forretter eller desserter.

Sådan deltager du

Præmien består af seks Cabernet-cocktailglas fra Holmegaard. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Holmegaard og løber fra 14. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 719,70 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Holmegaard. 

 


Hvem har designet det smukke cocktailglas for Holmegaard?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter