13. december: Vind vægur designet til Nationalbanken fra Arne Jacobsen Clocks

Få et stykke dansk designhistorie ind i hjemmet.

13. december 2017 af kommerciel redaktion for Arne Jacobsen Clocks

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Da Arne Jacobsen skabte væguret Bankers Clock til Danmarks Nationalbank i 1971, skabte han samtidig et designikon til boligen. Væguret findes i 4 størrelser og produceres den dag i dag tro mod de originale tegninger.

Væguret på 16 cm er det mindste i serien og passer fint på et smalt stykke væg i køkken, soveværelse eller badeværelse. Urkassen, der holder den konkave glasfront, giver uret et svævende udtryk på væggen. 

Sådan deltager du

Præmien i dag er det smukke Bankers vægur, 16 cm., fra Arne Jacobsen Clocks. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Arne Jacobsen Clocks og løber fra 13. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 1.295 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Arne Jacobsen Clocks. 


I hvilket år blev uret designet?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter