12. december: Vind Chapeau bonbonniere fra Lyngby Porcelæn

Den smukke skål giver din indretning et poetisk og sanseligt strejf.

12. december 2017 af kommerciel redaktion for Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Chapeau fra Lyngby Porcelæn er en serie af porcelænsskåle, som kan bruges til servering af supper, dip, is og slik, som grafisk smuk dekoration eller til opbevaring af små hemmeligheder.

Milia Seyppel er uddannet fra Bauhaus-Universität i Weimar og driver sin egen tegnestue i Hamborg. Hendes arbejde har et poetisk og sanseligt strejf. Hun konstruerer nye former, farver og skulpturer, og hendes design kan ofte kendes på deres legende former. 

Sådan deltager du

To heldige vindere får hver en stor Chapeau bonbonniere i mathvid fra Lyngby Porcelæn. De to vindere findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra 12. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 499,95 kroner pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Lyngby Porcelæn. 


Hvem har designet Chapeau bonbonniere for Lyngby Porcelæn?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter