11. december: Vind forsølvet topstjerne fra Rosendahl

Sæt prikken over i'et på dit juletræ med den smukke stjerne fra Karen Blixens Jul.

11. december 2017 af kommerciel redaktion for Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Skab et vidunderligt og smukt juletræ med den perfekte afslutning i form af en forsølvet julestjerne. Julestjernen er stilfuld og en elegant kombination af smykkedesigneren Zarah Voigts fascination af det eventyrlige og Rosendahls kvalitet, der kombinerer moderne julepynt med afsæt i traditioner.

Sådan deltager du

Vi finder to heldige vindere af en topstjerne fra Rosebdahl. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.  

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra 11. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 449,95 kroner pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Rosendahl.


Hvilken designer har skabt topstjernen for Rosendahl?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter