10. december: Vind Crosses-vaser fra Holmegaard

Den skulpturelle vase er en smuk detalje i hjemmet - både med og uden blomster.

10. december 2017 af kommerciel redaktion for Holmegaard

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

Tilbage i 1961 skabte den ikoniske, danske arkitekt, Bodil Kjær, korsvasen, som Holmegaard nu relancerer i en moderne farvefortolkning. Bodil Kjær beskriver selv vasen som et design til alle, der har en forkærlighed for udbundne blomster og ønsker at tage en skødesløs bid af haven med ind i stuen. Ligesom 1960’ernes originale vase er Crosses udført i mundblæst glas. Vaserne kommer i klar i 12 cm, 18 cm og 23 cm, i smoke i 12 cm og 23 cm samt i grøn i 18 cm.

Sådan deltager du

Vi sætter to smukke Crosses-vaser, 12 cm, i farven smoke på højkant, og de to vindere findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Holmegaard og løber fra 10. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 299,95 kroner pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Holmegaard.


Hvilket symbol er formen på Crosses-vasen inspireret af?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter