1. december: Vind Penta-karaffel fra Rosendahl

Bag den første låge i julekalenderen gemmer der sig en elegant og stilfuld karaffel.

1. december 2017 af kommerciel redaktion for Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designgaver til en samlet værdi af over 21.000 kroner.

I dag finder vi to heldige vindere af den elegante og stilfulde Penta-karaffel fra Rosendahl, der er lavet i mundblæst glas og designet i den pentagoniske – femkantede – form, hvilket giver karaflen et helt særlig arkitektonisk udtryk. Dens slebne kant i toppen gør den både funktionel og elegant at hælde af.

Karaflen fremstår smukt, nærmest som et stykke kunst, også uden indhold, hvis du har den stående fremme i hjemmet mellem brug.

Sådan deltager du

De to vindere findes ved lodtrækning blandt alle der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk. 

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra 1. december 2017 og 48 timer frem. Præmien har en anslået værdi af 349,95 kroner pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Rosendahl.


Hvad hedder karaflen, du kan vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter