En genopstået klassiker erobrer de danske stuer

Siden sin genkomst for tre år siden har Lyngby vasen gået sin sejrsgang gennem landet. Det stilfulde 30'er-ikon har i den grad fundet vej tilbage til de danske hjem. Nu har du mulighed for at få fingrene i det seneste skud på Lyngby-stammen gennem et unikt tilbud hos BO BEDRE.

8. oktober 2015 af Thomas Lykke Olesen

Lyngby-feberen er over os. Efter at have været ude af produktion siden 1969, blev der i efteråret 2012 blæst nyt liv i den klassiske Lyngby vase. Med sit stilrene design tog den landet med storm og blev på rekordtid utroligt populær. Den hvide porcelæns-version var den første, der vandt danskernes hjerter, og siden har andre udgaver i både sort, grå og grøn fulgt trop. Og det er ikke spor mærkeligt, at vasen er blevet så populær herhjemme. Med sin cylindriske form og riflede overflade gør den sig godt i ethvert hjem. Lige fra det strømlinede og minimalistiske med fokus på skandinavisk design til det hyggelige og varme hjem med masser af farver og nips. 

Den gamle men også unge klassiker er kommet for at blive. Det har man nu yderligere understreget med lanceringen af den nyeste variant. En glasversion i blå nuance som passer perfekt ind i en nordisk vinterindretning. 

Klik her, og find tilbuddet på 6 numre plus Lyngbyvasen for kun 199 kr. + 49 kr. i porto og eksp 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter