Smugkig i det nyeste BO BEDRE, som denne måned udkommer med en gave til dig

Køb det nye BO BEDRE, som i denne måned er fyldt med nye ideer til badeværelset og skønne drømmehjem med sjæl. Du får samtidig en smart vinkøler fra Bodum med i købet.

26. juli 2017 af Redaktionen

Augustnummeret af BO BEDRE er nu på gaden med masser af spændende og inspirerende indhold til dig, når du holder fri. I denne måneds BO BEDRE får du fx 20 sider med nye ideer til indretning og design af badeværelset - herunder badreportager om stilfulde badeværelser og fantastiske nyheder til badet. 

Du kan også komme på besøg i Julie Brandts ekstravagante sommerhus i Hornbæk med antikviteter og moderne møbler i klassisk stil. Derudover byder augustnummeret på Danmarks bedste designnyheder fra ind og udland, masser af sommershopping og fantastisk inspiration til haven.

Men ... det er slet ikke slut endnu. For udover BO BEDRE, får du en smart vinkøler med gel fra Bodum med i købet. Vinkøleren er perfekt til varme sommerdage på terrassen, hvor vinen skal holdes kold. Så skynd dig ned i din lokale kiosk, og få fingrene i det nyeste BO BEDRE!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter