bo bedre julenummer julegaveguide julehjerter skabeloner
© BO BEDRE

BO BEDREs store julenummer er på gaden NU!

På BO BEDRE tager vi julen alvorligt. Derfor får du ekstra meget indhold med i vores store julenummer: Juleborde, smukke julehjem, BO BEDREs store julegaveguide samt flotte skabeloner til 25 julehjerter.

19. oktober 2017 af Redaktionen
bo bedre julenummer julen 2017
© BO BEDRE

Hvis du er lige så vild med julen, som vi er på BO BEDRE, er det nu, du skal ned til din foretrukne bladpusher og købe BO BEDREs store julenummer. i år har vi sat alle sejl til, for at give dig den bedste inspiration til julen.

Du får fx 5 fantastiske juleborde med masser af inspiration til, hvordan du selv kan dække op til julen. Du får også et eksklusivt kig ind i Shane Brox' julehjem, flotte adventskranse og opskrifter på kager og konfekt.

bo bedre julenummer julegaveguide skønne gaver
© BO BEDRE

Sammen med BO BEDREs julenummer får du vores populære julegaveguide med 500 julegaveideer til ham, hende, børnene osv. Julegaveguiden har i en årrække været en fast tradition, som vores læsere år efter år fortæller os, at de slet ikke kan vente på. Det er vi glade for – og nu er ventetiden omme.


bo bedre julenummer julegaveguide julehjerter skabeloner
© BO BEDRE

Men men, men ... det er slet ikke slut endnu. For udover julenummer og julegaveguide får du også en folder med skabeloner til 25 julehjerter, som vi første gang havde i BO BEDRE i 1970'erne. Der er altså tale om vintage-hjerter – og gammel kærlighed ruster som bekendt ikke.

Det kan også være, at du ikke lige har en kiosk om hjørnet, eller du bare ikke gider at rende derned. Så kan du få BO BEDRE leveret til døren – og oven i købet få et flot tilbud med i købet: Seks numre af BO BEDRE, vores populære julebog med opskrifter, skabeloner til julepynt og flotte juleboliger samt BO BEDREs julegaveguide med gaver til ham, hende og børnene. Alt sammen for blot 199 kr. Det er en besparelse på 389 kr. 

Læs mere om BO BEDREs juletilbud.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter