avocado alt om mad bo bedre
© BO BEDRE

10 nemme retter med avocado

Sammen med denne måneds BO BEDRE får du vores specialmagasin ALT OM MAD med madtip, madtrends og masser af opskrifter – fx på lækre retter med avocado.

15. februar 2018 af Redaktionen

Det nye BO BEDRE er netop landet i landets kiosker og andre steder, hvor du normalt køber dine magasiner. Men denne måned er der noget særligt på spil – du får nemlig, udover de mange spændende boligreportager, trend-artikler, design-nyheder i BO BEDRE, et helt specialmagasin om mad.

Mange opskrifter med grøntsager

ALT OM MAD er et helt eget magasin på 100 sider, hvor vi sætter fokus på mad og alt det, der hører med til et skønt måltid. I ALT OM MAD finder du 65 opskrifter hvor det er grøntsagerne der er i centrum. 

Nye drinks og cocktails med gin

Du får også et interview med danmarks måske største gin-nørd og hans forklaring på, hvorfor den enebær-smagende drik er blevet så populær – samt naturligvis nogle af hans favorit opskrifter på drinks og cocktails med gin.

Kombucha bliver årets modedrik nr. 1

En anden trend, der virkelig kommer til at rykke i år, er drikke kombucha, der er en slags gæret te – og bare rolig: det smager MEGET bedre, end det umiddelbart lyder. Vi giver tip til, hvordan du selv kommer i gang med at lave kombucha derhjemme.

Kokke om det nenonye nordiske køkken

Og så har vi været ude at tale med 6 passionerede kokke, der fortæller om deres take på det neonye nordiske køkken, og hvordan du implementerer det i din egen madlavning.

Du får ALT OM MAD med, når du køber BO BEDRE – og det bedste er, at du får det hele til den sædvanlige pris på 69,95 kr.

Du kan selvfølgelig også vælge i stedet at abonnere på BO BEDRE, så du slipper for at trave ned til bladkiosken hver gang magasinet udkommer. Du kan se vores forskellige abonnementstilbud her – vær blot opmærksom på, at du ikke får ALT OM MAD med, hvis du tegner et abonnement nu, fordi abonnementet først træder i kraft fra den følgende måned.

et billede

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter