Vind vitrineskab fra Montana-collection

En heldig læser kan i denne måned vinde et vitrineskab fra Montana til en værdi af 14.495 kr.

26. juli 2016 af Redaktionen

Montana er det eviggyldige reolsystem, der passer til alle hjem. Og for at gøre det endnu lettere at finde en løsning, der passer, lanceredes for nylig Montana Collection. Det er færdige løsninger til fx stue, entré, tv-møbel eller badeværelse. Månedens præmie er net- op fra Montana Collection – skabsmodulet RISE, der er en nyfortolkning af det klassiske vitrineskab. RISE kan anvendes i spisestuen, men også på et hjemmekontor eller i et gennemgangsområde. RISE måler h 211,8 x b 69,6 x 30 (top)/46,8 (bund) cm. Vinderen kan selv vælge, hvilken af Montanas 42 vandbaserede farver, RISE skal leveres i. 

DESIGNEREN BAG

Peter J. Lassen ( f. 1930) er manden bag Montana, hvis enkle og funktionelle design er blevet en klassiker. Fra en karriere som søofficer skiftede Peter J. Lassen i 1954 til møbelbranchen og arbejdede i mange år sammen med arkitekterne Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton. Fællesskabet med disse arkitekter ses tydeligt i hans enkle, æstetiske formsprog. I 1982 grundlagde han Montana Møbler A/S. Peter J. Lassen er medlem af bestyrelsen for Montana Møbler A/S og deltager aktivt i markeds- føring og produktudvikling.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 26. juli til den 24. august 2016 og har en samlet værdi af 14.495 kr. Vinderne får direkte besked.


Månedens præmie er et vitrineskab fra Montana Collection. Hvad er navnet på skabet?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Andre læser