Unidrain

Vind smukt udstyr fra Unidrain

Nu har du chancen for at vinde Unidrains nye flotte Reframe-serie

8. november 2017

Unidrains nye Reframe Collection er en hyldest til det stilrene badeværelse – og nu har du muligheden for at vinde hele serien. Det unikke ved Reframe Collection er, at alle delene fås i børstet eller poleret rustfrit stål, messing, kobber eller sort, så du har mulighed for at matche dit badeværelse ned i mindste detalje.

Det kan du vinde

1 toiletbørste

1 håndkædestang

Håndklædekroge

2 toiletrulleholdere

1 sæbehylde med en magnetisk bruseskraber

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen om den smukke badeværelse-serie, skal du blot svare på spørgsmålet herunder senst den 11. december 2017 kl. 12.00. Herefter vil den heldige vinder få direkte besked via e-mail. 

Ved at deltage i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Unidrain. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 8749 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad hedder Unidrains nye badeværelsesserie?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter