Vind smukt stel fra Lyngby Porcelæn

En heldig læser kan nu vinde det smukke Rhombe-stel fra Lyngby Porcelæn, der er helt perfekt til julens festborde.

30. oktober 2017 af kommerciel redaktion for Lyngby Porcelæn

Klare rene linjer, kridhvidt porcelæn og mønstre fra arkiverne. Rhombe-stellet er en hyldest til det klassiske stel.

Rhombe-serien er et klassisk stel med en fin nyfortolkning af et velkendt mønster, som er hentet fra Lyngby Porcelæns store designarkiv og sås første gang på den populære, ildfaste Danild-serie i 1961. Dengang var mønsteret overført på porcelænet som dekoration, men i den nye og opdaterede version anno 2016 bruges de fine rhomber i stedet som relief på porcelænet.

Strukturerne er bygget lag på lag, som en artiskok, i en meget kompliceret proces som kun de færreste porcelænsproducenter kaster sig ud i i dag. Mønsteret giver serien et smukt og klassisk look, en behagelig taktil oplevelse, og sikrer samtidig et godt greb.

Det kan du vinde

Deltager du i konkurrencen, kan du blive den heldige vinder af et komplet stel af Lyngby Porcelæns Rhombe-serie til seks personer. Stellet indeholder:

6 x middagstallerkener Ø: 27 cm

6 x frokosttallerkener Ø: 21 cm

6 x sidetallerkner Ø: 20 cm

6 x suppetallerkener Ø: 23 cm

6 x tekopper

12 x tekrus

6 x 35 cl skål

6 x 50 cl skål

1 x sukkerskål

1 x vase H: 17 cm

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen om det smukke stel, skal du blot svare på spørgsmålet herunder senst den 1. december 2017 kl. 12.00. Herefter vil den heldige vinder få direkte besked via e-mail. 

Ved at deltage i konkurrencen siger du samtidig ja til at modtage mails fra Lyngby Porcelæn. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 10.157,55 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

 


Hvad hedder servicet som rhombe-mønstret er hentet fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter