Vind funktionelt spisebord fra skovby

En heldig læser kan i denne måned vinde spisebordet #11 i wengé og laminat fra Skovby.

24. juli 2017

I denne måned får en af BO BEDREs læsere mulighed for at vinde spisebordet #11 fra Skovby med kileformede ben i sort wengé og overflade i slidstærkt hvid laminat. Og bordet har ikke blot et skarpt design. Skovby var blandt de første, der begyndte at udstyre borde med funktionelle udvidelsessystemer, og #11 er ingen undtagelse. Der er to skjulte foldeplader under bordpladen, som kan klappes ud, så bordet vokser fra 183 til 275 cm og får plads til 12 personer. Spisebordet er tidligere blevet kåret til Årets Bord af Berlingske.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 24. juli til den 23. august 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 11.990 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.738 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


I denne måned har en af BO BEDREs læsere mulighed for at vinde et spisebord fra Skovby designet af Per Hansbæk. Hvad er navnet på spisebordet?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Andre læser