Vind et eksklusivt brusesystem fra Axor

En heldig vinder kan i denne måned forny sit badeværelse med et Axor Front Showerpipe brusesystem. Showerpipe, der er designet af den svenske designduo Front, er med sit stilrene og enkle udseende en bonus til alle badeværelser.

23. januar 2017

Axor brusesystem

Brusesystemet Showerpipe består af en hånd- og en hovedbruser samt en termostat. De tragtformede brusehoveder er enkle i deres design, men under det stilrene ydre gemmer der sig avanceret teknologi. Således kan man ved et enkelt tryk på hovedbruserens select-knap vælge mellem to stråletyper, mens man på håndbruseren kan spare på vandet med en EcoSmart-funktion, som nedsætter vandforbruget til blot 9 l/min.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. januar til den 22. februar 2017, hvorefter de tre heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 19.115 kr. 


Fra hvilket land stammer designduoen Front?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til bobedre.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Andre læser