©Peter Kam

Honningkage

Kan spises som den er eller overtrækkes med flormelisglasur.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Men allerbedst smager den med hjemmelavet, bittersød pomeransmarmelade.

brun farin
200 g
kærnemælk 4 dl
honning 250 g flydende
æg 2 stk., store
hvedemel 500 g
natron 1 tsk.
hjortetaksalt 1 tsk.
kanel 1 tsk., stødt
allehånde 1 tsk., stødt
ingefær 1 tsk., stødt
nellike 1 tsk., stødt
firkantet bradepande, som kan rumme 3 l
smør og bagepapir til formene

Kom brun farin i en skå,l og rør lidt efter lidt kærnemælken heri før du tilsætter honning og de sammenpiskede æg.

Bland i en anden skål mel, natron, hjortetaksalt og krydderier.

Tilsæt lidt efter lidt honningblandingen, rør dejen grundigt sammen og fordel den i den smurte form med bagepapir på bunden. Bag kagen i den 160° varme ovn i ca. 45 min.

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen