Chokolademandler med hindbær og salt

Let ristede mandler overtrukket med mørk chokolade tilsat flagesalt og vendt i frysetørret hindbærpulver. Juleslik af den sunde, men superlækre slags - og en perfekt lille værtindegave!

17. december 2015 af Maja Vase, Magasinet Lækkerier #3

Med kun fire ingredienser og en lille smule fingersnilde kan du lave dine egne smadderlækre chokoladeovertrukne mandler. Disse er med mørk chokolade, salt og hindbær, men mulighederne er uendelige. Prøv f.eks. at rulle mandlerne i kakaopulver, lakridspulver eller andre typer frysetørrede bær.

Ingredienser

50 g mandler
50 g mørk chokolade
1 nip flagesalt
3-4 spsk frysetørret hindbærpulver

Mængde: 4-6 personer

Fremgangsmåde

Smut mandlerne, og rist dem i ovnen i ca. 5 min ved 200 grader. Lad mandlerne køle helt af.

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør salt i. Dyp mandlerne i chokoladen, og fisk dem op med en gaffel. Placer mandlerne på et stykke bagepapir, og lad dem ligge et øjeblik, så chokoladen størkner en smule, men stadig klistrer. Rul dem frysetørret hindbærpulver.

Tip: Du kan pulverisere frysetørrede hindbær ved at ‘rive’ dem gennem en si.

Du kan finde denne - og mange andre lækre opskrifter - i Magasinet Lækkerier, som kan downloades gratis i AppStore og Google Play.

Få mere inspiration hos Magasinet Lækkerier her!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter