Julens smukkeste buket

Hyacinter er afsindigt smukke og spreder en fantastisk duft i hjemmet. Se her, hvordan du let skaber et smukt blomsterflor af den skønne juleblomst.

© Andreas Mikkel Hansen

De pompøse hvide hyacinter får en utrolig fylde og intensitet, når de, som i denne buket, står helt tæt og stramt bundet sammen. Blomsterne er er skåret lige af i stænglerne og bundet sammen med et smukt silkebånd, så de kan stå i balance på det smukke fad, hvor de spejler sig i den blanke overflade. 

For at give lidt kontrast og understrege stemningen af jul, er der bundet nogle sølvkogler ind i buketten, hvilket giver maser af bling bling, og jule glimt.Henover buketten er der arrangeret lette grangrene, samt en enkel fin let gren, der er sprayet med sølvspray og glitter.

Du skal bruge:

Ca. 40 hyacinter, alt efter størrelse på buket. De skal blot stå tæt, og skabe fylde.

Sølvkogler

Grangrene

Sølvspray

Glitter.

Annette von Einem

Den internationale blomsterdesigner Annette von Einem deler ud af sit smukke juleunivers, og giver ideer til blomster i vaser, kalenderlys og udendørslanterner, der klæder boligen på til jul hele december. Inspirationen er hentet i naturens materialer, og materialer, der også markerer sig i moden, som kork, træ, guld og den mørke grønne farve.

– Jeg elsker alle naturmaterialer og det er dem jeg griber efter hvert år, når jeg skal finde min julestemning. Min jul starter allerede i sent om efteråret, og det er ofte efter en skøn gåtur i skoven, hvor jeg får fyldt alle lommer og hænder med kogler, grene, at det er det, der sætte julen og juleideerne i gang, siger Annette von Einem.

© Andreas Mikkel Hansen

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter