13 (u)hyggelige idéer til pynt på Halloween-bordet

Nu er det snart Halloween! Få inspiration til bordpynt og skræmmende gode snacks til Halloween-bordet. Se disse 13 uhyggelige idéer – hvis du tør.

26. oktober 2017 af Christina Lorentzen

Sort Halloween

Den sorte farve er perfekt til Halloween. Den er mørk og uhyggelig – lige som Halloween skal være. Den mørke farver skaber også dramatik, og i samspil med stearinlysene er den uhyggelige stemning lagt.

På det sorte Halloween bord skal selvfølgelig være nogle gode snacks. Disse små lækre donuts dyppet i mørk og hvid chokolade passer fint til den mørke borddækning.

Kombinationen af sort og sølv giver et elegant look. Den bløde fløjlssløjfe og det rå stentøj skaber et fint modspil til hinanden.

Orange Halloween

Den orange farve er græskarrets farve. Brug derfor farven i din Halloween borddækning. Samspillet mellem de fine matte farver man har brugt til denne opdækning passer godt sammen, i og med at de er matte og derfor giver et roligt og mere neutralt look, og på denne måde kan du implementere mange farver uden, at det ser rodet ud.

Den orange farve er varm og kraftfuld og lyser borddækningen op. Materialerne er smukke og naturlige og vil helt sikkert pynte flot på bordet – skift vaserne ud med et græskar og imponer dine gæster med et gennemtænkt Halloween-tema.

På det orange bord skal der også være orange snacks. Få den orange farve ind i madlavningen med farverigt glasur og krymmel, der fås i alle former og farver. Disse sjove skumfiduser der Uhd som om, de er ved at sætte af og flyve afsted til Bloksbjerg.

Hvid Halloween

Er du mere til hvide, sobre nuancer kan det også blive uhyggeligt med denne farve på Halloween-bordet. Pynt med hvide græskar og blade. De hvide græskar giver et afdæmpet og næsten porcelæn-agtigt look og passer ind til enhver indretning.

Disse små hvide spøgelser er super sjove – og nemme at lave. En gåtur i skoven og en klat maling skulle gøre det, og resultatet er små (u)hyggelige spøgelser til Halloween-bordet.

Lav nemt nogle skellet-småkager til dine gæster. Med lidt fingersnilde kan en småkage blive til små, skræmmende skelletter, som børnene vil elske.

... Og skræm livet af dine gæster med en uhyggelig guirlande af svævende spøgelser.

Guld Halloween

Den gyldne farve er ekstravagant og prangende. Dæk et flot bord med denne farve. Det guld og sorte sammen har en særlig mystik over sig, der passer godt til Halloween. Et lille kort på tallerkenen over aftenens menu er en god idé til at underholde gæsterne.

Du kan med fordel male græskarrene i lige de farver, du ønsker til din borddækning. Det naturlige og det kunstige er nemlig et fint modspil til hinanden, der skaber noget dynamisk og spændende. Dugens rå tekstur og det forfinede går også i godt samspil.

Server fyldte pebere på ægte Halloween-manér med græskarhoveder genfortolket i en peberfrugt. Husk låget på toppen af peberen for at fuldføre looket og server den uhyggeligt gode ret for dine middagsgæster.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter