Morten og Maries køkkenkontor

© bobedre.dk

Når kontoret bliver til børneværelse må køkkenet jo holde for..

 

Hej Lone

Vi er en familie på mor og far og 2 små piger (+ en mere på vej) Vi bor i en villa, som vi selv byggede i 2008.

Vi har brug for hjælp til at få indrettet et kontorhjørne i vores store køkkenalrum. Vores tidligere kontor skal snart i brug som ekstra barneværelse! Dette har dog hele tiden været planen, men ikke helt så let synes vi. Vi drømmer om en praktisk, men også præsentabel løsning.

Vi synes at det er udfordrende at få indrettet, da der er meget højt til loftet og der er ingen vinduer i hjørnet. Vi ønsker at der skal være god belysning til et stort skrivebord og så har vi brug for meget reolplads, gerne nogle høje reoler, så pladsen opad bliver brugt. Måske det er muligt at få en skrive bord til at stikke ud i rummet, så man kan se over i køkkenet eller ud gennem stuen og de store vinduer i stuen!

Lige nu er hjørnet indrettet som lege hjørne og "lille computerstation"

Hjørnet måler 280 cm gange 320 cm og vægen er ca. 400 cm høj, se vedhæftet plantegning og billeder

Vi glæder os til at se, hvad du gør dig af tanker!

Venlig hilsen Morten og Marie.

 

 

Kære Morten og Marie.

Jeg har tegnet en lille skitse af rummet med en stor reolvæg og det nye skrivebord, sådan som jeg umiddelbart synes, det står bedst i rummet. Både hvad angår ganglinjer og udnyttelse af højden men også hvor man vil føle sig bedst tilpas i det store rum.

Husk når I går i højden med reolerne uanset om det er høje moduler eller kvadratiske kasser ovenpå hinanden, så skal de fastgøres til væggen, så de er sikrede mod jeres små kravlenisser.

Vælg en skrivebordsplade, der har samme bredde som jeres spisebord, så de nemt kan sættes i forlængelse af hinanden, når I har gæster, - eller endnu bedre: måske kan I simpelthen købe to nye ens borde, så der bliver ro over møbleringen i rummet.

I kan sikre jer lidt bedre lyd ved at lægge et gulvtæppe som vist imellem arbejdsafdeling og spisebord, - det vil også klæde rummet med lidt hyggelig varme i bunden.

 

Mange hilsener Lone

 

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter