Komikeren Ellen DeGeneres designer nyt service

Den verdenskendte komiker og TV-vært Ellen DeGeneres har designet tallerkener, kopper og skåle, der snart kan købes i de danske butikker.

25. juni 2017 af Jakob L. Falhof

De fleste, der har set TV indenfor det seneste årti, er nok stødt på komikeren Ellen DeGeneres i enten showet The Elllen DeGeneres Show eller når hun har været vært ved Oscar-uddelingen.

Nu springer den aktive amerikaner imidlertid ud i en en ny rolle – nemlig som designer. Det sker for det britiske mærke Royal Doulton, som er kendt for at samarbejde med markante personer, der får mulighed for at sætte deres præg på en kollektion.

Ellen DeGeneres bidrager til samlingen kollektionen ED crafted by Royal Doulton, der kommer i to versioner Cobolt Chevron Blue og Charcoal Grey Lines.

Begge kollektioner kommer til salg i udvalgte Imerco-butikker og på Imerco.dk fra midten af august. Priserne kommer til at ligge fra 79,95 kr. pr. del eller som mix & match-sæt med fire dele til 399,95 kr.

Cobolt Chevron Blue der er karakteriseret ved håndtegnede motiver af små streger og vinkler i stærk blå har referencer til antikke batikprint og tekstiler, som udgør nogle af Ellens store kilder til inspiration.

© Royal Doulton

Ellen DeGenres sammen med servicet Charcoal Grey Lines , der har sofistikerede og fjerinspirerede motiver med et naturligt og tidløst udtryk og to forskellige kantdesigns.

© Royal Doulton

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter