Køkkenet er hjemmets sociale omdrejningspunkt, og derfor kan det godt opdateres til dine drømme. Siemens nye indbygningsserie byder derfor på hvidevarer, der kan placeres på en måde, som ikke tidligere var muligt. F.eks. inductionAir-systemet, der forener det bedste fra to verdener: En overlegen flexInduction kogesektion og et kraftfuldt emfang. Dermed slipper du for emhætten og får mere plads til de gode samtaler.

Opskriften på det perfekte køkken

Kom med bag designsuccesen på Siemens nye indbygningsserie af hårde hvidevarer, der forener stilrent design med smart teknologi – og giver endnu mere plads til det sociale.

18. oktober 2017 af kommerciel redaktion for Siemens

Køkkenet skal gøre det nemt at være sammen, også når der laves mad. Derfor valgte Siemens at udvikle en helt ny køkkenløsning; en indbygningsserie med banebrydende features. Men hvordan skaber man den perfekte sociale atmosfære i et køkken? Få et indblik i designets kerneelementer her – og bliv inspireret til at opgradere dit eget køkken. 

”Vi kiggede ikke kun på de seneste trends, men også efter mennesker med en kreativ, visionær tankegang," forklarer Siemens køkkendesigner, Andrea Balonier, der samlede et team af visionære eksperter til at forbedre tidens køkken.

1: Fantastiske løsninger

Designerteamet har haft fokus på kreative løsninger, der gør det muligt at placere hvidevarerne fleksibelt, når du vil planlægge dit nye køkken: Separat, side-by-side, lodret, vandret, fremtrædende eller skjult. Der er nærmest ingen begrænsninger – du kan endda gemme opvaskemaskinen væk i et højskab. 

Siemens-produkterne giver mange muligheder for at indrette dit køkken efter din personlige smag. Indbygningsseriens grebsfri look giver desuden en fornemmelse af mere plads.

2: Elegant design

Indbygningsserien er lavet i lækre kvalitetsmaterialer og har et tidløst udseende – udover at vække æstetisk glæde, passer den således perfekt ind i alle køkkenelementer. Og de rene linjer gør det nemt at skabe rammer med et personligt præg, så du får lyst til at opholde dig endnu mere i køkkenet sammen med familien eller gæster.

3: Spændende innovationer

Elementerne byder på overraskende teknologiske features, der f.eks. kan holde råvarerne mere friske og gøre madlavningen ustresset – bl.a. kan indbygningsovnens varioSpeed-funktion reducere tilberedningstiden med op til 50% uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt kan desuden fjernbetjenes via mobilen med den innovative Siemens Home Connect app.

Med emotionLight kan du justere på en atmosfæreskabende belysning i hele køkkenet (selv i opvaskemaskinen) og tilpasse farven til årstiden, sindsstemningen og begivenheden.

Tip! Se mere om Siemens indbygningsserie på built-in.siemens-home.bsh-group.com/dk. 

Siemens – fremtiden flytter ind 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter