Et af årets cool nyheder fra IKEA er KUNGSBACKA, 26.270 kr. (eksl. hvidevarer og belysning), som kommer i et matsort look og er fremstillet af genbrugsmaterialer. Træfiberpladen er lavet af genanvendt træ og folien af genanvendt plast fra PET-flasker. Find inspiration til dit eget drømmekøkken i de mange køkkenmiljøer i varehuset eller på IKEA.dk/køkken.

4 nemme trin til et nyt køkken

Er du vild med tanken om et nyt køkken, men ikke selve projektet? Det bliver måske ikke nemmere end hos IKEA, hvor du kan få eksperthjælp til det hele.

16. juni 2017 af kommerciel redaktion for IKEA

Du behøver på ingen måde at være gør-det-selv-typen for at købe et IKEA køkken, for der er professionel assistance at hente til det hele: opmåling, bestilling, levering og installation.
Konceptet hedder gør-det-for-mig, og din vigtigste opgave bliver faktisk blot at fortælle IKEAs køkkenkonsulenter, hvor meget (eller lidt) hjælp du ønsker. Processen kan koges ned til disse simple trin:

  • Opmåling

Korrekt opmåling er alfa og omega, når du skal have lavet et nyt køkken. Du skal selvfølgelig vide præcist hvor meget plads, du har at gøre godt med. IKEA samarbejder med forskellige fagfolk der kan foretage en professionel opmåling for dig, så du med ro i sindet kan vælge de grundelementer, der passer perfekt til dit køkken. Kontakt en køkkenkonsulent i varehuset eller ring til IKEA kundesupport.

  • Bestilling

Når du skal beslutte, hvordan dit køkken skal se ud og indrettes, kan du selv designe løs i IKEAs online 3D-tegneprogram. Du kan også benytte dig af de dygtige køkkenkonsulenter fra IKEA. De kan rådgive dig til det bedste resultat i tråd med din personlige stil og de konkrete behov. Book tid online eller mød op i varehuset og få gratis hjælp af en køkkenkonsulent.

IKEA er synonym med funktionelt design, der passer godt ind i skandinaviske boliger. Her ses enkle og lyse fronter og bordplade fra IKEAs nye ASKERSUND køkkenserie. Melaminoverflade er nem at gøre ren og modstandsdygtig over for fugt, ridser og stød. Endvidere har mønstret, der minder om ask, et naturligt udtryk, som giver køkkenrummet en mere levende stemning. 

  • Levering

De fleste af os er bekendte med at man hos IKEA selv skal hente sine varer. Men et køkken er som oftest både stort og tungt at håndtere. Derfor kan du både få hjælp til levering af køkkenet, samt indbæring til dit hjem. Dette uanset om du bestiller køkkenet på IKEA.dk eller i varehuset. 

  • Installation

Du kan få hjælp til en komplet installation af dit køkken inkl. håndværksopgaver. Det gælder alt lige fra installation af vask til el-arbejde og håndværksmæssige opgaver. Tilbud på installation af køkkenet får du i varehuset, og andre håndværkeropgaver kan IKEAs samarbejdspartner give dig en pris på.

Hos IKEA kan du også få masser af inspiration til køkkentilbehør, belysning og andre småmøbler, der gør dit køkken komplet i din ønskede stil. Få inspiration til dit drømmekøkken og bestil dit "gør-det-for-mig" køkken hos IKEA. Du kan læse mere om konceptet her

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter