Nye yoga-plakater fra Vissevasse
© Vissevasse

Se de nye yoga-inspirerede plakater fra Vissevasse

Vissevasse har netop lanceret ti nye plakater inspireret af yoga, mindfulness og meditation. Designeren håber, de nye plakater vil få dig til at fokusere på indre ro og fordybelse.

27. februar 2018 af Julie Mørkeberg

Vissevasse er bedst kendt for deres plakater med forskellige danske byer med hver bys særlige – ofte arkitektioniske – kendetegn. 

Nu har Vissevasse lanceret ti nye plakater, der har det tilfælles, at de gerne vil minde dig om at tage et par dybe vejrtrækninger og fokusere på indre ro i dit – måske travle – liv.

Er du til yoga, mindfulness og meditation – eller bare glad for Vissevasses udtryk – vil plakaterne pynte i dit hjem. Nogle af de nye Vissevasse-plakater er holdt i et simpelt, grafisk design, mens andre er mere detaljerede. Plakaterne er i karakteristiske douchede farvetoner, som Vissevasse er kendt for.

Plakat fra Vissevasse inspireret af yoga – her en solhilsen
© Vissevasse

Meditation inspirerede til plakater


Det er parret Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen, der ejer Vissevasse, og Dorthe, der designer plakaterne. For et halvt år siden begyndte Dorthe at meditere, og det inspirerede hende til at skabe de nye plakater.

Plakat fra Vissevasse inspireret af meditation – her i en lotusstilling
© Vissevasse

Et analogt budskab


Som virksomhed har Vissevasse generelt et budskab om at dyrke det analoge i en digital verden. Blandt andet derfor er de begyndt at producere andre produkter end kun plakater for at udbrede budskabet. For eksempel laver Vissevasse notesbøger, puslespil og vendespil, som de håber, folk vil bruge med deres omgangskreds for at dyrke det fysiske fællesskab og blive beriget socialt.

© Vissevasse

Vissevasses nye plakater


Du kan købe Vissevasses nye plakater her. Priser fra 45 kr. for den mindste størrelse uden ramme.

© Vissevasse
© Vissevasse

et billede

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter