Nyt brand – ny butik – ny home collection

H&Ms nye mærke Arket bliver lanceret 25. august med åbningen af en butik i London. Og allerede ugen efter åbner butik nr. 2 i København, hvor der samtidig lanceres en home collection.

18. august 2017 af Jakob L. Falhof
© Arket

25. august præsenterer H&M deres nye og meget hypede sub-brand Arket. Det sker ved et stort event, som samtidig er åbningen af Arkets første butik i verden – på Oxford Street i London.

Men blot en uge senere, 1. september, åbner Arket sin anden butik, og det sker på Købmagergade i København. Her indtager Arket hele stueetagen i det gamle posthus, hvor Fredericia Furniture i forvejen har showroom på øverste etage. 

De nye lokaler i det gamle posthus på Købmagergade er færdigindrettede og klar til at blive fyldt med varer og kunder.

© Arket

Den nye butik bliver på 1091 m2, hvor der bliver præsenteret tøj til mænd, kvinder og børn samt en home collection. Derudover vil der være forskellige eksterne brands, som tilsammen skal skabe det, Arket kalder et Modern Day-market.

BO BEDRE har som de første fået lov til at vise foto af den nye home collection og butikken. Sidstnævnte er stadig lidt rå i kanterne, og der mangler noget på hylderne – men man får et indtryk af indretningen, som er moderne og minimalistisk med et klart skandinavisk udtryk.

Hvis man har besøgt lokalerne, dengang der var postkontor, kan man tydeligt genkende omgivelserne. Her var fx tidligere kasserne, hvor man afleverede pakker og breve. Nu er udtrykket frisket og strammet op, mon rammerne er de samme.

© Arket

Hele butikken er holdt i en neutral grå farve, der giver varerne fuldt fokus. Den nye butik er på i alt 1091 m2.

© Arket

Udover tøj til mænd, kvinder og børn, lancerer Artek en home collection med design til både stue, køkken og kontor. Der er endnu ikke priser på de enkelte varer.

© Arket

Målet med Arteks home collection er at skabe et brand med en god vægtning mellem pris, kvalitet og design.

© Arket

Kollektionen består også af et nyt stel, der omfatter tallerkener, skåle, krus og servringsdele.

© Arket

Puder er et must i en kollektion til hjemmet, og Artek har naturligvis også en række puder på hylderne – i mange farver.

© Arket

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter