Dinesen er kendt for sine gulve med brede og lange planker fra råtræ af den bedste kvalitet, men den 119-årige familievirksomhed er også specialiseret i klassiske mønstergulve med et særligt eksklusivt udtryk: Dinesen GrandPattern. Her vises Dinesen GrandPattern Herringbone af eg med naturolie. 

Massive mønstergulve

Massive planker, store dimensioner og klassiske mønstre – med GrandPattern fra Dinesen får du et mønstergulv med et moderne og ekslusivt præg.

18. september 2017 af kommerciel redaktion for Dinesen

Bare tæer på et massivt trægulv... Findes der en bedre fornemmelse? Det skulle da lige være, når æstetikken er i top med mønstre, som skaber en helt unik stemning. 

Med Dinesen GrandPattern kan du opnå et særligt eksklusivt udtryk i en kvalitet, der holder generation efter generation. Gulvene fremstilles i tre varianter af massive, brede planker – Douglas, Eg og HeartOak – der kan lægges i fire forskellige mønstre – Herringbone, Chevron, Mosaic og Bond. 

Læs mere om de smukke mønstre her og få inspiration til din egen favorit:

Herringbone

Massive planker lagt i sildebensmønster er en tidløs løsning. Men med de ekstraordinært store dimensioner i de enkelte planker, opnår du et  imponerende og elegant nyt udtryk. 

Herringbone Eg, lys olie (tv.) og Herringbone Eg, antracitgrå olie.

Chevron // Herringbone GrandPattern fra Dinesen. Dinesen planker leveres ubehandlede, så du kan vælge den behandling, som passer dig. Du kan samtidig sætte et personligt præg på farvespillet i gulvet, der kan behandles med enten sæbe, olie eller lak.

© Michelle Young

Chevron

Chevron-mønstrer er en variant af Herringbone, hvor hver planke skæres skråt. Plankerne danner et markant, grafisk V-mønster, som med sine store dimensioner får endnu mere karakter og skaber klare retninger i rummet.

Bond

Planker i ens dimensioner lægges i forskudte baner ved siden af hinanden. Du kan sætte dit eget præg på udtrykket via valget af dimensioner. En klassisk løsning, som skaber en glidende overgang og et iøjefaldende spil.

Chevron Eg, lys olie (tv.) og Bond Eg, lys olie.

Plankerne fra Dinesen kommer fra 80-200 år gamle træer og europæisk ansvarlig skovdrift, der emmer af  naturens kraft og skønhed. I kombination med det ekstraordinære håndværk i forarbejdningen, der udføres med respekt for træet, dets årringe og knaster, er Dinesen GrandPattern altid af højeste kvalitet.

Mosaic

Mosaikmønstret er en klassisk løsning. Grupper af planker bliver lagt vandret og lodret i et mønster, der minder om et skakbræt. Mønstret kan tilpasses individuelt og vækker opsigt med sine ekstraordinære dimensioner.

Butikken Cos på Regent Street i London med mønstergulvet Mosaic Eg, lak (tv.) og Mosaic Eg, lys olie.

Restaurant Kadeau, Michelinrestauranten på Christianshavn i København, med mønstret Herringbone i farvet olie, antracitgrå. 

Se mere via Dinesen.com.

© Yuta Sawamura

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter