Elegant reolsystem, der optager minimal plads

POISE er et nyt modulopbygget reolsystem med et enkelt og skulpturelt udtryk, som udstråler elegance uden at dominere rummet.

22. februar 2018 af kommerciel redaktion for Engelbrechts

Et reolsystem er det perfekte tidsløse møbel til boligen; det inviterer til dekorativ opbevaring og giver dermed en ganske særlig atmosfære. Problemet er ofte, at det kan have et tungt udtryk, der kan fylde en hel del. Og derfor er det nye reolsystem POISE en spændende nyhed; et fleksibelt system i et hamrende smukt design, som med sin fine lethed aldrig vil forstyrre den organiske balance i rummet.


POISE er lavet af komposit i sort og hvid med beslag af formstøbt sandblæst zink og stålwires og giver smukke lysindfald og lange skygger i boligen. POISE reolsystemet er designet for Engelbrechts. Læs mere via engelbrehcts.com

Sammensæt din egen version

POISE reolsystemet giver dig desuden fleksible muligheder for at skræddersy en løsning, der matcher din bolig og dig perfekt. Basen er et lige modul, som kan forlænges efter ønske. Dernæst kan du tilføje hjørner for at opnå en flot L-, T- eller X-form. Fordi POISE ikke er udstyret med dobbeltvægge, giver systemet en magisk fornemmelse af mere plads. Samtidig kan reolsystemet benyttes som en fleksibel rumdeler, der passer perfekt til det moderne skandinaviske hjem.

POISE af møbelarkitekt Anders Hermansen (født 1960), der bl.a, har modtaget Møbelprisen og designet for førende danske virksomheder som Engelbrechts og Bang & Olufsen. Flere af hans skitser er købt af Statens Kunstfond og med i permanente udstillinger på Trapholt og Kunstindustrimuseet.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter