© Fritz Hansen & Jacobsen

Derfor skal dit næste bord være i marmor

Den smukke og rå natursten har længe været en eftertragtet spiller i indretningen. Har du stadig dit første marmorkøb til gode, eller tvivler du på om marmor vil gøre sig godt hjemme hos dig, så har vi svaret her.

20. oktober 2016 af Mathilde. Dahlin

Marmor er et naturligt og dynamisk materiale. Det betyder at der ikke findes to marmorplader, der er ens. Ved køb af et marmorbord får du altså dit helt eget, unikke bord - hvadenten du er på udkig efter et spisebord, et sofabord eller et sidebord. 

Dining Table 230 - HANDVÄRK

Minimalistisk, råt og smukt spisebord fra danske HANDVÄRK. Udført i sort marmor med sort ramme. Bordet er massivt og tungt, med en højde på 74 cm, og en vægt på 106 kg.

17.980 kr. v/Handvark

Dining Table 230
Dining Table 230 © HANDVÄRK

PK54 - Poul Kjærholm

Unikt spisebord i en klasse for sig. Æstetik og funktionalisme, i form af marmor og træ. Designet af Poul Kjærholm og produceret af Fritz Hansen siden 1982, går dette spisebord aldrig af mode. En tidløs designklassiker.

61.729 kr. v/Fritzhansen

PK54
PK54 © Fritz Hansen

Gubi 2.0 - Gubi

Et rundt spisebord med ekstravagant guldfod. Den spinkle bordflade er udført i lys marmor, men fås også i en grøn- og sort udgave.

19.495 kr. v/Trendbazar

Gubi 2.0
Gubi 2.0 © Trendbazar

Gubi TS Table - Gubi 

Dette bord er en del af Table TS-serien, som tager udgangspunkt i 1930'ernes arkitektur og møbeldesign. Bordet findes i fire forskellige størrelser og med seks forskellige pladefarver. 

4.995 kr. v/Xact

Gubi TS Table
Gubi TS Table © Xact

Carrie - In Living

Smukt, minimalistisk sofabord med sort marmorplade og kobberfarvede metalben. Carrie er 50 cm højt, og kan benyttes både som sofa-, side- og sengebord.

2.595 kr. v/Trademax

Carrie Sofabord
Carrie Sofabord © Trademax

Marble Table - Ferm Living

Enkelt lille marmorbord i en smuk, smaragdgrøn farve. Det kan både benyttes som sengebord, sidebord, sofabord- eller nøjagtig dét bord du ønsker. Sæt det sammen med andre små borde, eller lad det komme til sin ret helt alene.

1.799 kr. v/Luxoliving

Ferm Living Marmorbord
Ferm Living Marmorbord

Torano Marble - design af Timothy Oulton

Cool 70'er minimalisme og italiensk design i smuk kombination. Hvert enkelt spisebord er unikt i sin finish og i designet. Fås i fire størrelser og i seks forskellige farvekombinationer.

Pris fra 20.000 kr. v/Restorationhardware

Torano Marble Rectangular Dining Table
Torano Marble Rectangular Dining Table © Restoration Hardware

Free Range Coffee Table - Blue Dot 

Sofistikeret sofabord i valnød og marmor. En finish der siger spar-to. Bittesmå gulddetaljer og flot sort stålramme. Bordet fås også i en højere og smalle udgave som sidebord.

4.331,10 kr. v/Wayfair

Free Range Coffee Table
Free Range Coffee Table © Wayfair

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter