Velkommen til!

 Velkommen til!
Velkommen til!

Velkommen til!

© bobedre.dk

Entreen er et vigtigt rum, der fortæller en masse om os, der bor der.
Det er selvfølgelig helt afhængigt af pladsen, hvilke muligheder man har, men at indrette entreen, så alle føler sig velkommen,- det har ikke så meget med plads at gøre, som med at vise at der er hjerterum!

Den røde
I den røde entré er bogreolen og nipset med til at give en umiddelbar fornemmelse af at man er mere end velkommen og at det tydeligvis er en familie, der ikke tager sig selv altfor alvorlig. Her roder lidt, men det er nu også nemt at få tingene på plads,- hvis det er vigtigt!

Den brune
I den brune entré er der orden på sagerne og alt overflødigt er gemt væk, men valget af de gamle møbler og tapetet giver alligevel rummet en blødhed, som om man er kommet direkte ind i familiens stue. Entreen her bliver desuden brugt som ekstra arbejdsplads.

Den sorte
Den sorte entré er moderne med sit enkle miks af et gammelt, malet træbord og et nyt grønt spejl, og her er skabet bygget, så alt kan gemmes af vejen.
Et fint og velfungerende gennemgangsrum.

Måtterne, der hver især understreger stilen, er fundet hos:
www.maihuset.dk
Tapet fra Flügger, spejl fra Kartell. Øvrigt er privateje.

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter