Entré med skillevæg

© bobedre.dk

 Rumdeleren kunne jo lige så godt være klædeskabe.

 

Bryggers og entré er fornuftig adskilt med en halv væg

Hej Lone

Vi har to teenagedøtre i huset inklusiv mange sko og meget tøj, som værelserne ikke kan rumme.
Håber du vil hjælpe os med ideer!
Indgangsdøren fører ind i vores entre, som er delt med en skillevæg for at skærme af for tørretumbler og vaskemaskine.
Skillevæggen er 195 cm høj.
Jeg forestiller mig noget med en bøjlestang til overtøj og andet tøj, plads til tørklæder, huer, handsker, tasker - og ikke mindst sko.
Hvad tænker du om farven på væg og gardiner?

Spændt på at høre fra dig. På forhånd tak!

Med venlig hilsen Birgitte

 

 

Kære Birgitte.

I ville kunne få masser af god opbevaringsplads ved at fjerne skillevæggen og i stedet opstille en række garderobeskabe med front mod entreen.
De indrettes med udtrækshylder med masser af plads til huer, sko, cykelgrej og bøjlestænger til overtøjet.
På den væg hvor I nu har knager  og en masse sko på gulvet, kan I så montere en række skoskabe med plads til spejl oven over og også en enkelt række sko nedenunder på gulvet.
Loftet er jo allerede gennemgående og den reparation der bliver i gulvet efter skillevæggen, skjules af de nye klædeskabe, så der bliver ikke noget at se efter nedtagningen.

Da alt i indretningen mere eller mindre er i samme lysegule farveskala ( skillevæggen er vist grønlig, ikke?) så ville jeg vælge noget helt hvidt, så indretningen bliver lidt friskere, eller måske gardiner og en løber i sort-hvid og måske en sort spejlramme.

Bedste hilsener Lone

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter