Entré-inspiration

© bobedre.dk

Eksisterende indretning

Kære Lone.

Vi mangler noget indretnings inspiration til vores entré. Vi synes selv det er et rigtig fedt rum, med det rå murstens gulv, de rå vægge og de synlige bjælker. Men vi mangler noget ordentlig opbevaring til alle vores sko, støvler. huer, vanter osv. Som vi har det nu ser det bare rodet ud, selv om vi begrænser mængden af sko, tøj osv.

Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn på 3 år. Vi bor på en gård og kan godt lide naturen, så entreen bliver naturligvis brugt rigtig meget.

Vi håber meget du kan hjælpe os.

VH Tinna og Michael

 

Kære Tinna og co.

Der er helt rigtigt noget råt og dejlig tilforladeligt over rummet, men en lille justering vil være godt; Jeg synes ( for en gangs skyld) at den umalede dør er rigtig fin og den skal I bare lade stå i det rå træ, men det vil være meget flottere hvis I maler loftbrædderne hvide, så I får de bærende bjælker fremhævet. Det vil også lysne rummet og få lofthøjden lidt op, - sådan optisk set.

Med hensyn til opbevaring er der som altid flere muligheder, - jeg viser to- tre styks.

 

C

Den første, kaldet plan og opstalt C, har fået to store skoskabe op at hænge til venstre for hoveddøren og i deres forlængelse under trappen nye børneknager. Skoskabene måler 90 x 90 x dybde 33 cm og udmærker sig ved en rå overflade i sort og med indstillelige skostænger, så der også er plads til de store sko og støvler. Ved almindelig skostørrelse kan der være 25 par i hvert skab. Skabene er fra Idémøbler og hedder Shoebox.

Over skabene hænger I et spejl og så er der plads til en frisk blomst og et fad til nøglerne.

På den modsatte væg ved siden af trædøren monteres et langt knagebrædt, - evt. det ekst., hvis det passer i længden. Mal det hvidt da det ikke skal være synligt men bare falde i med det øvrige karmtræ i huset.

For enden på vægstykket ved siden af trappen er der en perfekt plads til et figurhøjt spejl, - vælg en sort ramme så det passer til skoskabene.

B

Den anden mulighed plan og opstalt B er indrettet med 1,5 stk. skab fra Ikea i reduceret dybde på 35 cm. Lågerne er hvidlaserede Hemnes med 4 fyldninger og sorte knobgreb. Her er plads til både bøjlestænger ( på den korte led), skohylder og skuffer til diverse vanter, tørklæder, lygter osv.

Ved siden af væghænges et langt skoskab ”Dublin” også fra Idémøbler.

På modsatte side samme historie som i plan C, det lange hvidmalede knagebrædt og det høje spejl med sort ramme for enden.

A

Og så er der mulighed A, som kun er tegnet med i plan, men det er næsten den bedste indretning: De samme 150 cm klædeskabe fra Ikea med hvidlaserede fronter og sorte knobgreb, fra skabene og ind i hjørnet et hvidmalet knagebrædt og overfor på væggen ved siden af trædøren to sorte skoskabe Shoebox fra Idémøbler. Ovenover på væggen er der plads til billeder og her skal også være blomster og skål til nøglerne.

Det høje spejl er flyttet hen til ydervæggen.

Shoebox

Mange hilsener Lone

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter