Den tykke dame synger

Den tykke dame synger

Så jeg slog det op og det er tilsyneladende oprindeligt en reference til en Wagner-opera, som er meget lang og hvor en tyk dame synger til sidst. Hun hedder Brynhild og synger i slutningen af Ragnarok - den fjerde og sidste del af Nibelungens Ring. Ja, så lærte jeg det.

Dette er mit sidste blogindlæg for Bo Bedre. Det har været sjovt, men også en del mere arbejde, end jeg lige havde regnet med. Jeg har mange meninger om især arkitektur, men det er ikke altid jeg har haft tid til at stikke så dybt, som jeg gerne ville. Jeg håber dog, at de af jer der har fulgt mine ugentlige indlæg alligevel har fået lidt ud af min indsats. Jeg har i hvert fald nydt det og har sat meget pris på især de af jer, der har kommenteret. Det betyder meget at få noget tilbage - også det negative.

Nu er der kun tilbage at sige tak for nu - og undskyld alle mine komma-fejl. Dem har jeg aldrig rigtig været venner med. Håber I får et godt forår. Og ring hvis I skal bruge en arkitekt.

Kærlig hilsen, Jeppe Utzon · www.utzon.com

Jeppe Utzon

Jeppe Utzon er det yngste skud på den arkitektoniske Utzon-stamme. Jeppe har gennem 2011/2012 blogget som ambassadør her på bobedre.dk. Følg hans videre arbejde på www.jeppeutzon.com

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter