I stedet for en dobbeltvask har familien valgt et bredt vaskebord med fritstående vask fra Boffi. Spejlet fra Boffi har indbygget varme, så det ikke dugger, selv når mange tager bad lige efter hinanden. Armaturer og fliser er ligeledes fra Boffi. 

© Andreas Mikkel Hansen

Enkelt badeværelse der samler familien

Hos familien på 5, der bor i et skønt hus på Frederiksberg, er badeværelset mere end blot et sted at gå i bad og tage make-up på. Det er her, man samles om morgenen og får talt sammen inden dagens gøremål.

24. februar 2017 af Jakob L. Falhof Styling STINE Stine Kirchheiner
Bænk på badeværelset med tilhørende læderpude

Skuffen har fået en specialsyet læderpude på toppen, så der nu er en praktisk siddeplads.  

© Andreas Mikkel Hansen

Badeværelset er egentlig ikke stort, men de stilrene Boffi-elementer får det til at syne større, end det er. Ikke mindst på grund af bruseafskærmningen i glas, der lader lyset fra vinduet komme ind. Ruderne er husets oprindelige, som ejerne valgte at beholde, fordi de giver et personligt præg til indretningen. Håndklædeholderen er fra Københavns Møbelsnedkeri. Armaturer fra Boffi.  

© Andreas Mikkel Hansen

De fleste kender de morgener, hvor hele familien skal i bad, lægge make-up og gøre sig klar inden arbejde og skole. Sådan var det også hos denne familie på Frederiksberg, der består af børn på 10, 12 og 15, samt mor og far. Men efter at de lavede et nyt badeværelse, er morgenerne blevet roligere, og badeværelset et rum til samvær og hygge frem for stress.
 – Nu har vi to brusere, så der kan stå to personer samtidig, og så sidder der som regel en og snakker på det lave hyldeskab, som jeg har fået syet en pude til, forklarer ejeren.

Da hun skulle indrette det nye badeværelse, var hun især opmærksom på, at det skulle have rene linjer og være let at gøre rent – og ikke mindst, at der skulle være god plads i skufferne. – Vi har alle vores egen shampoo og alle mulige andre ting, og det skal gemmes væk. Jeg vil have ro og orden, også på mit badeværelse, forklarer hun.

Møblerne er udført i egetræ, og det giver en varme til rummet, som ejerne er meget glade for.
– Vi har tidligere haft et hvidt bad, så nu ville vi prøve noget andet. Og det har vi bestemt ikke fortrudt, siger ejeren. 

Et par åbne hylder giver plads til de mest anvendte ting. Ellers vil ejerne have alt gemt væk i skabe og skuffer, så der er ro og orden på badeværelset.

© Andreas Mikkel Hansen

Endevæggen er skabe og hylder i egetræ fra gulv til loft, hvilket giver masser af plads til opbevaring, men også tilfører badeværelset en varm stemning, der er dejlig om morgenen. 

© Andreas Mikkel Hansen

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter