© Anders Schønnemann

Spicy spareribs med pasta og bønner

Marinaden og ribbenene laver en dejlig stegesky, som binder pastaen og kødet rigtig godt sammen.

28. december 2013 af Maria Meldgaard

Til 4 personer

spareribs 2 kg
hvidløg 2 fed
salt 2 tsk.
vand 1 dl
citronsaft 1 spsk.
worcestershire-sauce 2 spsk.
muscovadosukker 2 spsk.
sød paprika 2 tsk.
chiliflager 1-2 tsk.
spaghetti 300 g
grønne bønner 500 g
forårsløg 2 stk.

Sæt ovnen på 175°.
Riv hvidløg fint ned i en skål. Bland med salt, vand, worcestershire-sauce, citron, sukker, paprika og chiliflager.
Læg ribbenene i en bradepande, og vend dem nu med marinaden.
Steg kødet i ca. 1½ time. Hold øje med, at sukkeret ikke branker. Dæk evt. med alufolie.
Mærk efter, om kødet er mørt. Skru evt. op for varmen, hvis du ønsker dem mere gyldne - men hold godt øje.
Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.
Kog de grønne bønner i 4-5 min.
Afdryp og vend bønnerne i pastaen med de fintsnittede  forårsløg.
Servér spareribs med sky fra bradepanden og pasta. 

Måske er du interesseret i...

Andre læser