Læs også

Gastrojunk

© Anders Schønnemann

Portobello-burger med bluecheese og flankesteak

Brug sæsonens portobellosvampe i stedet for burgerboller. Vi griller både kød og svampe, inden hele molevitten samles til burgere.

Opskrift af Lone Kjær

Til 4 personer

flankesteak 1 lille ca. 600 g
salt og peber
portobellosvampe 8 stk.
olivenolie 2 spsk.
salt og peber
spæde salater 1 bakke
Danablu

CHILIMAYONNAISE
mayonnaise 4 spsk.
sød chilisauce 4 spsk.

• Krydr kødet med salt og peber, og grill i ca. 4 min. på hver side. Sæt kødet til side.
• Rens portobellosvampene, pensl med olivenolie, og krydr med salt og peber.
• Grill svampene på begge sider, indtil de er gyldne.
• Skyl salaten, og slyng den tør.
• Rør mayonnaisen med chilisauce.
• Byg burgere af en portobellosvamp, dernæst salat, kød skåret i skiver, chilimayo og til sidst Danablu.
• Brug resten af svampene som låg. 

Måske er du interesseret i...

Andre læser